Μαυρομματαίων 25 - Αθήνα  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Τηλεφωνήστε μας στο 210-8217710
4Εψιλον
Ελληνική Εταιρεία
Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης
4Ε - Η ΙΔΡΥΣΗ

Μία νέα αλλά συγχρόνως παλιά εκπαιδευτική εταιρεία. Η εταιρεία ιδρύθηκε μέσα στο 2018 αλλά αλλά με την υπογραφή μιας συμφωνίας δικαιόχρησης με την ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ απέκτησε ρίζες που πηγαίνουν πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

ΤΟΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η εταιρεία θα οργανώνει και προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα για ενηλίκους σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων οι κύριοι είναι:

  • Ψυχοθεραπεία μέσω των Τεχνών
  • Ψυχολογία, Τέχνες και Ευ Ζην
  • Ελληνική Δίαιτα
  • Ελληνική Γλώσσα
  • Ελληνικός Πολιτισμός

Στους τρεις πρώτους τομείς θα συνεχίσει να προσφέρει τα προγράμματα του Ελληνοβρετανικού με βάση την ανωτέρω συμφωνία δικαιόχρησης, επομένως θα χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία και πιθανώς κάποιους από τους καθηγητές του. Το Ελληνοβρετανικό ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1989 και έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τριτοβάθμια εκπαίδευση και επίσης για εκπαίδευση ενηλίκων. Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2020-2021) το Ελληνοβρετανικό σταματά να προσφέρει τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία για την Αθήνα θα αναλάβει η 4 ΕΨΙΛΟΝ με τον διακριτικό τίτλο Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσω των Τεχνών. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσω των Τεχνών στην παρούσα ιστοσελίδα.

Για τους δύο τελευταίους τομείς η 4Εψιλον θα συνεχίσει να προσφέρει τα αντίστοιχα προγράμματα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» με βάση την ίδια συμφωνία δικαιόχρησης. Το κέντρο ξεκίνησε να λειτουργεί από τα μέσα της δεκαετίας του ‘ 70 και έχει αναπτύξει πολλές νέες μεθόδους και εκπαιδευτικό υλικό για την διδασκαλία της ελληνικής σε ξένους, πολλές από τις οποίες χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες, πατώντας εδώ.